Andorra Winter Rally

<< ANDORRA WINTER RALLY, la gran prova de l'hivern a una setmana vista

19 de desembre, amb base de cursa al Nòrdic Hotel d’El Tarter

ANDORRA WINTER RALLY, la gran prova de l'hivern a una setmana vista

A menys d'una setmana per al tancament d'inscripcions, l'ANDORRA WINTER RALLY 2015 augura una segona edició amb magnificència, ja que les 60 places previstes estaran totes ocupades pels millors equips de la regularitat hivernal, amb moltes ganes d’experimentar la conducció sobre gel i neu i molts d'ells amb la intenció de preparar-se de cara a futures competicions internacionals.

Dos equips importants van ser dels primers a inscriure's: Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche) i Tere Armadans-Anna Vives (VW Golf), tots dos en el que serà el seu assaig general davant el Monte-Carlo Històric. Cal recordar que aquest equip femení va ser el guanyador absolut del passat Ral·li d’Andorra.

Kim Vilatarsana (R5 Copa Turbo), Josep M. de Ferrer (Porsche 911), Oliver Neufert (Porsche 911), Sam Juvanteny-Joaquim Alsina (BMW 325i), Francesc Gutiérrez-Alex Garcia (Opel Ascona), Antonio Sainz-Eloy Alsina (Porsche), Antonio Rius (Seat 124), José Manuel López (VW Golf), Xavier i Marc Piña (Lancia Delta), Daniel Toreau-Alexandre Toreau (VW Golf), etc. són alguns dels pilots i copilots que han acudit a la crida del pilotatge sobre neu. Entre ells cal destacar també a dos equips andorrans de gran palmarès: Carles i Guillem Santacreu (Opel Ascona 2000) i Gerard de la Casa-Àngel Rodriguez (Renault 5 Copa).

Programa-Horari: 19 de desembre
La base de l'organització, sortida, arribada i el nucli de cursa estaran situats en el Nòrdic Hotel (El Tarter). La sortida es donarà a les 15 hores i la neutralització tindrà lloc entre les 19.45h i les 20.40h, mentre que l'arribada està prevista a partir de les 00.10h.

L'itinerari previst és de 230 km dels quals 97 seran de regularitat controlada. Com en el Ral·li d’Andorra, aquest ANDORRA WINTER RALLY es disputarà en carretera tancada i amb el mesurament dels diferents tics per la traçada. Hi haurà cinc trams diferents, encara que les diferents passades en sumaran un total d'11.

Entre aquests cinc trams destaca el Circuit d’Andorra-Pas de la Casa (4 km), que inaugurarà el recorregut selectiu i al que es donaran un total de 3 voltes, a les 15.22h, 17.35h i 22.23h, una ubicació excel·lent per contemplar les evolucions dels cotxes en una pista que es trobarà en impecable estat.

El tradicional Coll d’Ordino, actualment ja tancat al tràfic per protegir tant com sigui possible el mantell blanc i que només serà obert (excepte en cas de força major) per la disputa de l'ANDORRA WINTER RALLY, és l'autèntic tram del ral·li, ja que es disputaran dues passades en cada sentit, cadascuna d'elles de 13 km. Finalment, el tram que serà novetat aquest any és Anyòs-Beixalís (8 km), amb dues passades en cada sentit.

Tancament d'inscripcions: 16 de desembre (19h)
Publicació de la llista d'inscrits: 17 de desembre (19h)

Informació i inscripcions:
www.winterrallyandorra.com
Automòbil Club d’Andorra: (+376) 803.400

| | compartir