Andorra Winter Rally

<< Excel·lents expectatives per l'ANDORRA WINTER RALLY 2017

• 17 de desembre amb sortida i arribada a Ordino i 56 km de regularitat sobre neu
• SEAT Coches Históricos prepararà a Andorra el Rallye Monte-Carlo Historique
• Les precipitacions de neu auguren un estat de les carreteres excel·lent

Andorra la Vella, 24 de novembre de 2017. A 22 dies de la celebració de l'ANDORRA WINTER RALLY 2017, les inscripcions estan arribant a bon ritme, la qual cosa fa preveure que la llista pot tancar-se amb la xifra màxima de cotxes admesos: 60 vehicles. Les inscripcions acabaran l'11 de desembre i la llista d'inscrits es publicarà l'endemà.

La prova, organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra amb la col·laboració del Comú d’Ordino i de Canillo, es disputarà en carretera tancada, neu assegurada i tota la dificultat que proporcionen les carreteres del principat, el diumenge 17 de desembre.

L’Automòbil Club d’Andorra ha donat un canvi complet al ral·li perquè tota la regularitat controlada sobre carretera tancada es realitzi sobre sòl nevat o gelat, que per molts participants significa un autèntic assaig general del Rallye Monte-Carlo Històric, que sis setmanes després de l'ANDORRA WINTER RALLY es disputarà a França.

Programa previst, diumenge 17 de desembre
08h  Sortida 1r participant, 1a secció
        3 trams cronometrats sobre neu
11h  Arribada 1r participant, 1a secció
12h  Sortida 1r participant, 2a secció
        3 trams cronometrats sobre neu
15h  Arribada 1r participant, 2a secció, final ral·li
17h  Publicació de resultats i repartiment de premis

Les verificacions administratives, tècniques i de pneumàtics es faran durant la tarda del dia anterior al ral·li, el dissabte 16 de desembre. En total, 56 km de regularitat controlada en carretera tancada. Estan admesos els automòbils clàssics de les categories Legend, Original i Integrale (vehicles 4x4), cadascuna d'aquestes categories dividida en 2 grups.

Inscrits noms importants
Alguns dels equips espanyols que participaran al proper Monte-Carlo Historique estaran a Andorra. Aquest serà el cas de l'equip SEAT Coches Históricos, que participarà al complet amb Salvador Cañellas-Daniel Ferrater (Seat 124 Especial 1800), Manuel Cortés-Eloi Alsina (Seat 127) i Joan Dalmau-Carles Jiménez (Seat 1430). També sortirà l'equip David Nogareda-Sergi Giralt (Porsche 911 S).

Altres noms il·lustres que prendran part en la prova són Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 924), Francesc Gutiérrez-Anna Vives (Opel Ascona 400), Carles i Guillem Santacreu (Opel Ascona 2000 SR), José Manuel López-Gerard Ferrer (Volkswagen Golf GTI), Kim Vilatarsana-Joan Codinachs (Renault 5 Copa Torbo), Juli Ureña-Angel Iraberri (Seat 1430), Martín Arroyo-Laureano Canales (Opel Ascona 2000 SR), Jordi Pons-Jéssica Nebra (BMW 2002), Gerard Massanas-Marta Camprubí (Seat 127), etc.

Un ral·li per especialistes
L'ANDORRA WINTER RALLY, pensat i creat per la conducció pura sobre gel, va arrencar el 2014 i en la primera edició el van guanyar francesos Henri Trautmann-Joel Fritz (Lancia Beta HPE 2000), mentre que el 2015 i 2016 els vencedors van ser els catalans Carles Fortuny-Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé). Aquest copilot, doble guanyador del ral·li, participarà aquest any fent equip amb Joan Dalmau en el si de l'equip SEAT Coches Históricos.

 

| | compartir