Andorra Winter Rally

<< Notícies

 • Ajornat una setmana l’ANDORRA WINTER RALLY

  Andorra la Vella, 4 de desembre de 2018. La previsió de nul·les precipitacions de neu, combinada amb una climatologia excessivament benigna, no permet que l’ANDORRA WINTER RALLY pugui disputar-se en la seva data prevista

  + Llegir més
 • Inscripcions completes per l'ANDORRA WINTER RALLY 2018

  Andorra la Vella, 20 de novembre de 2018. S'ha tancat el termini d'inscripció a l'ANDORRA WINTER RALLY, la competició de regularitat per a clàssics sobre carretera nevada que aquesta temporada celebrarà la cinquena edició consolidada.

  + Llegir més
 • Obert el termini d'inscripció de l'ANDORRA WINTER RALLY 2018

  Andorra la Vella, 1 d'octubre de 2018. Avui s'ha obert el termini d'inscripció de l'ANDORRA WINTER RALLY, competició de regularitat per a clàssics que aquesta temporada celebra la cinquena edició consolidada com la prova d’hivern per excel·lència

  + Llegir més
 • 16 de desembre: ANDORRA WINTER RALLY 2018

  El ral·li de regularitat per a clàssics que en tant sols quatre anys s’ha convertit en tot un referent a l’hivern, l'ANDORRA WINTER RALLY, se celebrarà aquest any el 16 de desembre de 2018.

  + Llegir més
 • Andorra Sotheby’s International Realty, nou patrocinador

  Entre les novetats organitzatives hi ha la incorporació, com a patrocinador, d’Andorra Sotheby’s International Realty, afiliada a la prestigiosa marca Sotheby's International Realty®.

  + Llegir més